Glömsk

Har vart en bra och skön söndag idag. Var nere en sväng på isen på Vallentuna sjön tillsammans med Huginn idag. Var riktigt skönt även fast jag kanske skulle haft lite mer kläder på mig. Var riktigt tjockt med folk med allt ifrån dom aktiva som åker långfärds skridskor och längdskidor till dom som bara satt och fika och lekte med barnen.
Kan väl säga att lilla Huginn gick på högvarv och verkade tycka att det var jätte intressant med alla dessa mänskior och hundar som rände runt överallt. Sen vart det iväg och handla lite mat och grejer då det minst sagt var rätt tomt i kylskåpet hemma, men självklart kommer man på när man kommer hem att man glömt två saker, så det var bara att åka iväg igen.
Har även börjat ensamträna lille Huginn idag och kan väl säga att det verkar vara sådär. I bilen är det inga problem alls att lämna honom då han bara sitter lugnt och stilla eller lägger sig ner och sover, men hemma funka det inte riktigt lika bra. Vart mycket pipande och ylande, så man får nog förlägga den träningen i början när grannarna inte är hemma.
Nu sitter jag här i lugnet då alla vovvarna ligger och sover, men det börjar väl bli dags att ordna lite mat åt både sig själv och hundarna. Sen kan man ju hoppas att det går något bra på tv ikväll, men sådan tur har jag svårt att tro att man har. Vi önskar er alla en riktigt trevlig och mysig kväll!
Idag har Huginn´s högra öra stått upp nästan hela tiden


Kommentarer
Postat av: Madde

Va fin han är Stefan! Du har ju nästan en egen liten kennel nu! :) Hoppas att allt är bra med dig annars... Kram!

2010-01-25 @ 10:51:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0